Broodjes Bestellen Amsterdam

Hoe bestel ik nu gemakkelijk een Lunch in Amsterdam?

Een voorbeeld van hoe bedrijven hun broodjes bestellen in Amsterdam. We kennen het allemaal. We komen aan op kantoor, zetten de PC aan en kijken voor de zekerheid nog even in de agenda. En wat staat er? Lunchen met klant, vergeet vooral geen broodjes te bestellen!

Maar wie had het bestellen van die broodjes ook alweer geregeld voor die dag? Dit is nu typisch zo’n geval dat de secretaresse met spoed online broodjes gaat bestellen.

Online broodjes bestellen.

Het grote voordeel van vandaag de dag is dat je de lunch 24/7 online kan bestellen.
Alleen dit laatste is niet altijd even gemakkelijk. Lunchbezorgen.NU heeft dan ook het meest geavanceerde bestelprogramma om je vergaderlunch te bestellen. Het invullen gaat heel gemakkelijk...

Je tikt in Broodjes bezorgen Amsterdam , komt vervolgens op deze pagina van Lunchbezorgen.NU terecht en ziet daar de rode postcodebalk.
Hier vul je je viercijferige postcode in en het systeem springt automatisch over naar de pagina bestellen. Volg hier de stappen die je moet doorlopen om broodjes te bestellen en we komen ze snel bezorgen. Uiteraard doen we dit in Amsterdam, maar brengen we de broodjes evengoed naar  Rotterdam , Gouda, Leiden en of Capelle aan den IJssel.
 

Wat maakt het bezorgen van broodjes in Amsterdam nu zo leuk?

Amsterdam is niet voor niets zo’n bekende stad. We noemen Amsterdam ook wel Mokum.
De stad die dateert uit de 13e eeuw kent vele grachtengordels, oude panden en zelfs nog hele oude broodjeszaken.
Gelegen aan het IJ en de Amstel, vandaar die naam, werd vroeger met schepen het voedsel aan land gebracht. Het bestellen van een broodje was toen niet aan de orde van de dag in Amsterdam, maar brood, melk en andere verwanten producten kwamen allemaal wel over het water.
Inmiddels weten we beter en gaat alles over de weg en bezorgen onze medewerkers graag de lunch.

Lunch tip
Wandelen met een broodje in de hand kan heel goed in Amsterdam. De stad kent vele gezellige straten om de cultuur van Amsterdam op te snuiven.
Wandelen en eten... een goede combinatie.

Vul uw postcode in


Route


Wij leveren ook in

 • Zaandam
 • Schiphol
 • Purmerend
 • Amstelveen
 • Diemen
 • Hoofddorp
 • Uithoorn
 • Weesp
 • Koog aan de Zaan
 • Oostzaan
 • Duivendrecht

Nieuws uit de branche

Werknemers niet tevreden over lunch

De huidige kantoorlunch is alles behalve naar tevredenheid van werknemers. Uit onderzoek van de Buurtboer onder 350 niet-Buurtboer-klanten blijkt dat 69 procent van de werknemers met gezondere producten wil lunchen. 60 procent geeft aan met lekkerdere producten te willen lunchen en 55 procent geeft aan duurzamere en milieubewustere producten te willen gebruiken tijdens de lunch, zo meldt Managersonline.

Werknemers blijken niet tevreden met hun huidige lunch. Ze geven hun lunch gemiddeld een 6,3. Meer dan de helft van de werknemers luncht samen met collega’s op kantoor. Ook koopt meer dan de helft de lunch zelf. 33 procent gaat zelf naar de supermarkt en 18 procent koopt via online supermarktketens. Bij ruim een kwart verzorgt een externe cateringpartij de lunch. 52 procent zou graag meer variatie in producten zien en 61 procent geeft aan ontspanning belangrijk te vinden tijdens de lunch.

Caroline van der Lande, oprichter van de Buurtboer: “Er wordt steeds meer waarde gehecht aan de herkomst en kwaliteit van producten. Deze trend signaleren wij nu ook steeds meer bij bedrijven. De uitkomst van dit onderzoek is een mooie bevestiging.”