Broodjes Bestellen Den Haag

Zou het Parlement ook broodjes bestellen in Den Haag?

Dagelijks bezorgen we inderdaad broodjes in het Binnenhof. In tegenstelling tot de meeste andere landen in de rest van de wereld is in Nederland het parlement niet in de hoofdstad Amsterdam, maar in de mooie kustplaats Den Haag of ook wel 's Gravenhage genoemd gesetteld. Alleen dat al maakt de combinatie Den Haag, Amsterdam soms wel eens verwarrend voor de meeste toeristen die Nederland aandoen maar gelukkig heeft ook politiek Den Haag dagelijks behoefte aan een lekker broodje en smakelijke lunch.

Het mag dan ook duidelijk zijn dat we dagelijks de lunch bezorgen in Den Haag aan de vele parlementariërs, maar uiteraard bestellen ook andere afdelingen een lunch.

Het bezorgen van de broodjes aan politiek Den Haag is niet veel anders dan het bezorgen van een lunch in steden als Haarlem, Ede, Delft, Den Bosch, Breda of Venlo.

Ook in deze steden is het bestellen van een broodje kinderlijk eenvoudig.
Je gaat naar de rode postcodebalk en tikt daar de postcode van het bezorgadres in.
Daarna maak je de keuze uit de vele belegsoorten en verschillende broodjes eventueel aangevuld met wat lekker drinken.

Je ziet het, broodjes bestellen in Den Haag is super eenvoudig.

Lunch tip
Laat je lunch bezorgen in Den Haag en ga lekker genieten van de Hof vijver. De duiven, de Fontijn, de rust van het water en uiteraard de vele parlementariërs die rondlopen en ook genieten van hun broodje.

Vul uw postcode in


Route


Wij leveren ook in

  • Wateringen
  • Voorburg
  • Rijswijk
  • Kwintsheul
  • Monster
  • Nootdorp
  • Poeldijk
  • Scheveningen
  • Kijkduin

Nieuws uit de branche

Werknemers niet tevreden over lunch

De huidige kantoorlunch is alles behalve naar tevredenheid van werknemers. Uit onderzoek van de Buurtboer onder 350 niet-Buurtboer-klanten blijkt dat 69 procent van de werknemers met gezondere producten wil lunchen. 60 procent geeft aan met lekkerdere producten te willen lunchen en 55 procent geeft aan duurzamere en milieubewustere producten te willen gebruiken tijdens de lunch, zo meldt Managersonline.

Werknemers blijken niet tevreden met hun huidige lunch. Ze geven hun lunch gemiddeld een 6,3. Meer dan de helft van de werknemers luncht samen met collega’s op kantoor. Ook koopt meer dan de helft de lunch zelf. 33 procent gaat zelf naar de supermarkt en 18 procent koopt via online supermarktketens. Bij ruim een kwart verzorgt een externe cateringpartij de lunch. 52 procent zou graag meer variatie in producten zien en 61 procent geeft aan ontspanning belangrijk te vinden tijdens de lunch.

Caroline van der Lande, oprichter van de Buurtboer: “Er wordt steeds meer waarde gehecht aan de herkomst en kwaliteit van producten. Deze trend signaleren wij nu ook steeds meer bij bedrijven. De uitkomst van dit onderzoek is een mooie bevestiging.”