Broodjes Bestellen Utrecht

Lukt het om in Utrecht snel een broodje te bestellen?

De broodjes liggen eerder in de oven dan u denkt. Dagelijks zijn we door het hele land bezig om alle bestellingen van broodjes op tijd af te leveren. Ook in Utrecht heeft lunchbezorgen.NU zo zijn uitdaging om met de aangesloten partners de vele lunches vers en op tijd te bezorgen. Bedrijven liggen ver uit elkaar en met een van de drukste rondwegen van Nederland rijden de bezorgers in een kort tijdsbestek af en aan om de lunch op tijd te bezorgen in Utrecht.

Bestellen is in Utrecht niet anders dan in Rotterdam, Nijmegen, Houten, Arnhem en/of Venlo.
In al deze steden werkt het heel simpel.
U gaat naar de site www.lunchbezorgen.nl, klikt de button bestellen aan, voert uw postcode in en maakt vervolgens een keuze uit de broodjes die u wilt bestellen.

Betaling kan op factuur of contant, alhoewel we de voorkeur geven aan factureren daar dit voor onze bezorgers een stuk veiliger is.

Komt u er niet uit en weet u niet hoe u het bestellen van de lunch in werking gaat? Neem gerust contact op met onze klantenservice welke de gehele dag voor u klaar staan vragen te beantwoorden. of kijk op de pagina meest gestelde vragen... wellicht dat hier u vraag al is beantwoord.

Lunch tip
Eten is belangrijk, maar ontspannen na de lunch is net zo belangrijk. Zorg ervoor dat u op tijd eet en dat u na het eten ergens even de rust pakt.
Laat de spijsvertering even zijn gang gaan en probeer u lunchpauze efficiënt te gebruiken.

Vul uw postcode in


Route


Wij leveren ook in

 • Nieuwegein
 • Bilthoven
 • Houten
 • Vianen
 • Montfoort
 • Woerden
 • Vleuten
 • Harmelen
 • Groenekan
 • Wijk bij Duurstede
 • Driebergen

Nieuws uit de branche

Werknemers niet tevreden over lunch

De huidige kantoorlunch is alles behalve naar tevredenheid van werknemers. Uit onderzoek van de Buurtboer onder 350 niet-Buurtboer-klanten blijkt dat 69 procent van de werknemers met gezondere producten wil lunchen. 60 procent geeft aan met lekkerdere producten te willen lunchen en 55 procent geeft aan duurzamere en milieubewustere producten te willen gebruiken tijdens de lunch, zo meldt Managersonline.

Werknemers blijken niet tevreden met hun huidige lunch. Ze geven hun lunch gemiddeld een 6,3. Meer dan de helft van de werknemers luncht samen met collega’s op kantoor. Ook koopt meer dan de helft de lunch zelf. 33 procent gaat zelf naar de supermarkt en 18 procent koopt via online supermarktketens. Bij ruim een kwart verzorgt een externe cateringpartij de lunch. 52 procent zou graag meer variatie in producten zien en 61 procent geeft aan ontspanning belangrijk te vinden tijdens de lunch.

Caroline van der Lande, oprichter van de Buurtboer: “Er wordt steeds meer waarde gehecht aan de herkomst en kwaliteit van producten. Deze trend signaleren wij nu ook steeds meer bij bedrijven. De uitkomst van dit onderzoek is een mooie bevestiging.”