Broodjes Bezorgen Amsterdam

Broodjes Bezorgen in het zo drukke Amsterdam

Waar kan ik broodjes laten bezorgen in Amsterdam? Is het nu echt een uitdaging? In grote steden zoals Amsterdam is het op zich geen uitdaging om een lunch te bestellen. Op elke hoek van de straat is er wel een broodjeszaak, een lunchroom, bakker of slager die de lunch komt bezorgen. Maar is het wel zo gemakkelijk als gezegd?

De realiteit is vaak anders. Heel veel bedrijven in Amsterdam, maar ook steden als Utrecht, Leeuwarden, Gouda en Zoetermeer bestellen dagelijks hun broodjes op een ingewikkelde manier.

De officemanager moet eerst naar de website, moet daar een bestelformulier downloaden, daarna uitprinten en vervolgens met de hand invullen.
Maar we zijn er nog niet, er moet ook nog gefaxt worden.

Helaas laat een fax ons nog wel eens in de steek en is het altijd weer de vraag of deze goed is doorgekomen toch? Dus bellen we nog wel even achter de bestelling aan.

Wij gaan het u gemakkelijk maken.

Lunchbezorgen.nu gaat het u gemakkelijk maken. Het bestellen en laten bezorgen van de lunch in Amsterdam is nu in een handomdraai gedaan. U tikt uw postcode in, maakt uw keuze uit de vele heerlijke broodjes, drukt op verzenden en krijgt per direct een bevestiging retour.

Hoe gemakkelijk wilt u het hebben?

Lunch tip
Amsterdam heeft heerlijke parken om lekker in te wandelen, een bankje te pakken en van de frisse lucht en de natuur te genieten.
U streelt op deze manier niet allen uw maag, maar komt ook geheel tot rust.

Vul uw postcode in


Route


Wij leveren ook in

 • Schiphol
 • Zaandam
 • Purmerend
 • Amstelveen
 • Diemen
 • Hoofddorp
 • Uithoorn
 • Weesp
 • Koog aan de Zaan
 • Oostzaan
 • Duivendrecht

Nieuws uit de branche:

Werknemers niet tevreden over lunch

De huidige kantoorlunch is alles behalve naar tevredenheid van werknemers. Uit onderzoek van de Buurtboer onder 350 niet-Buurtboer-klanten blijkt dat 69 procent van de werknemers met gezondere producten wil lunchen. 60 procent geeft aan met lekkerdere producten te willen lunchen en 55 procent geeft aan duurzamere en milieubewustere producten te willen gebruiken tijdens de lunch, zo meldt Managersonline.

Werknemers blijken niet tevreden met hun huidige lunch. Ze geven hun lunch gemiddeld een 6,3. Meer dan de helft van de werknemers luncht samen met collega’s op kantoor. Ook koopt meer dan de helft de lunch zelf. 33 procent gaat zelf naar de supermarkt en 18 procent koopt via online supermarktketens. Bij ruim een kwart verzorgt een externe cateringpartij de lunch. 52 procent zou graag meer variatie in producten zien en 61 procent geeft aan ontspanning belangrijk te vinden tijdens de lunch.

Caroline van der Lande, oprichter van de Buurtboer: “Er wordt steeds meer waarde gehecht aan de herkomst en kwaliteit van producten. Deze trend signaleren wij nu ook steeds meer bij bedrijven. De uitkomst van dit onderzoek is een mooie bevestiging.”