Broodjes Bezorgen Den Haag

Ministerie of Ambassade, we bezorgen de broodjes gewoon in Den Haag.

Zijn de broodjes die we bezorgen in Den Haag ook zo internationaal? Den haag heeft een zeer internationaal karakter. Denk daarbij aan de vele Ambassades die in Den Haag zijn gehuisvest, maar uiteraard ook het internationale gerechtshof en het Joegoslavië tribunaal. Het Vredespaleis is zelfs een klein stukje internationaal grondgebied in het zo vredige Den Haag.

Bestellen de ambassades dan ook een lunch? Waarom niet, ook hier moeten veel mensen eten. Het bestellen van broodjes is dus ook voor de vele buitenlanders een gemeen goed geworden.

Uitzonderlijk zijn dan uiteraard de typisch Hollandse broodjes welke we voor de lunch laten bezorgen in Den Haag. Broodjes oude kaas, Filet Americain, maar uiteraard ook een vers broodje Aardbei.

Andere steden als Delfzijl, Enschede, Gouda, Zoetermeer, Hoofddorp, maar ook Amstelveen en Sneek kennen geen ambassades.
Dus ook daar zie je dan ook dat het bestellen van de lunch een heel ander karakter heeft gekregen.

Maar voor allen is wel een heel mooi bestelsysteem ontwikkeld.
Iedereen van jong tot oud, moet er mee kunnen werken en dat is gelukkig gebleken ook.

Een bestelling plaatsen bij www.lunchbezorgen.nl is dan ook een verademing als je deze vergelijkt met andere bestelsites.

Lunch tip
Ziet u weer eens een dure auto rijden met op het kenteken CD, dan is dat de ambassadeur of betreft het medewerker van de ambassade. Ga eens zitten met een lekkere lunch op je schoot en geniet van de velde bewegingen in Den Haag van de vele hoogwaardigheidsbekleders.

Vul uw postcode in


Route


Wij leveren ook in

  • Wateringen
  • Voorburg
  • Rijswijk
  • Kwintsheul
  • Monster
  • Nootdorp
  • Poeldijk
  • Scheveningen
  • Kijkduin

Nieuws uit de branche

Werknemers niet tevreden over lunch

De huidige kantoorlunch is alles behalve naar tevredenheid van werknemers. Uit onderzoek van de Buurtboer onder 350 niet-Buurtboer-klanten blijkt dat 69 procent van de werknemers met gezondere producten wil lunchen. 60 procent geeft aan met lekkerdere producten te willen lunchen en 55 procent geeft aan duurzamere en milieubewustere producten te willen gebruiken tijdens de lunch, zo meldt Managersonline.

Werknemers blijken niet tevreden met hun huidige lunch. Ze geven hun lunch gemiddeld een 6,3. Meer dan de helft van de werknemers luncht samen met collega’s op kantoor. Ook koopt meer dan de helft de lunch zelf. 33 procent gaat zelf naar de supermarkt en 18 procent koopt via online supermarktketens. Bij ruim een kwart verzorgt een externe cateringpartij de lunch. 52 procent zou graag meer variatie in producten zien en 61 procent geeft aan ontspanning belangrijk te vinden tijdens de lunch.

Caroline van der Lande, oprichter van de Buurtboer: “Er wordt steeds meer waarde gehecht aan de herkomst en kwaliteit van producten. Deze trend signaleren wij nu ook steeds meer bij bedrijven. De uitkomst van dit onderzoek is een mooie bevestiging.”