Broodjes Bezorgen Utrecht

Rond het knooppunt van Nederland bezorgen wij ook de broodjes.

Utrecht de op 3 na grootste stad van Nederland. Grote steden als Utrecht, maar ook kleine dorpjes als Houten, De Meern, Bilthoven, Vleuten, Vianen en Montfoort worden door Lunchbezorgen.NU op hun wenken bedient. Met trots bezorgen we de broodjes ook in Utrecht.

Utrecht kent een lange geschiedenis, het was een van de eerste steden in het huidige Nederland met stadsrechten en heeft daar een zeer belangrijk historisch centrum aan overgehouden.

Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de 112 meter hoge Dom van Utrecht (waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent).

Naast de historie die Utrecht kent zijn er in de loop der jaren heel veel bedrijven bij gekomen. Gelukkig voor ons bestellen heel veel van deze bedrijven dagelijks een lunch.

Hoe werkt het bestellen?

Het bestellen is kinderlijk eenvoudig. In de postcodebalk tik je de postcode van het afleveradres in, dan verspringt deze automatisch naar het bestelformulier.
Daar kan je je favorieten broodjes bestellen en komen we diezelfde broodjes en/of lunch op de gewenste tijd bezorgen.

Betaling kan aan onze bezorgers kan uiteraard contant, maar nog liever op sturen wij u naderhand een factuur...snel, duidelijk en wel zo gemakkelijk toch?

Lunch Tip
Lukt het je niet om een goede keuze te kunnen maken uit ons brede assortiment, kijk dan eens naar de Weektopper van lunchbezorgen.NU. Een mooi uniek broodje voor een mooie prijs en wekelijks een ander variatie. 

Vul uw postcode in


Route


Wij leveren ook in

 • Nieuwegein
 • Bilthoven
 • Houten
 • Vianen
 • Montfoort
 • Woerden
 • Vleuten
 • Harmelen
 • Groenekan
 • Wijk bij Duurstede
 • Driebergen

Nieuws uit de branche

Werknemers niet tevreden over lunch

De huidige kantoorlunch is alles behalve naar tevredenheid van werknemers. Uit onderzoek van de Buurtboer onder 350 niet-Buurtboer-klanten blijkt dat 69 procent van de werknemers met gezondere producten wil lunchen. 60 procent geeft aan met lekkerdere producten te willen lunchen en 55 procent geeft aan duurzamere en milieubewustere producten te willen gebruiken tijdens de lunch, zo meldt Managersonline.

Werknemers blijken niet tevreden met hun huidige lunch. Ze geven hun lunch gemiddeld een 6,3. Meer dan de helft van de werknemers luncht samen met collega’s op kantoor. Ook koopt meer dan de helft de lunch zelf. 33 procent gaat zelf naar de supermarkt en 18 procent koopt via online supermarktketens. Bij ruim een kwart verzorgt een externe cateringpartij de lunch. 52 procent zou graag meer variatie in producten zien en 61 procent geeft aan ontspanning belangrijk te vinden tijdens de lunch.

Caroline van der Lande, oprichter van de Buurtboer: “Er wordt steeds meer waarde gehecht aan de herkomst en kwaliteit van producten. Deze trend signaleren wij nu ook steeds meer bij bedrijven. De uitkomst van dit onderzoek is een mooie bevestiging.”