Lunch Bestellen Amsterdam

Wat is er lekkerder dan het Bestellen van een Lunch in Amsterdam?

Werken, feesten, en je lunch bestellen in Amsterdam. De een gaat naar Amsterdam om hard te werken, de ander om lekker te genieten van de stad en een derde gaat er heen om helemaal los te gaan op de vele feesten die Amsterdam kent. Vaak zijn het toeristen die de stad Amsterdam bezoeken. Toeristen die daarvoor steden als Utrecht, Groningen, maar ook dorpjes als Volendam, Enkhuizen en Hoorn eerder hebben aangedaan

Voor de werkende mens is het vaak een uitkomst om kostbare tijd te besparen. Door de broodjes te bestellen en de lunch te laten bezorgen hoeft men de pauze niet in een rij te staan bij een bakker of lunchroom.
Door de lunch te bestellen blijft er dus veel tijd over voor leuke dingen. Wij ontzorgen uw tijd en strelen uw maag.

Bestellen bij Lunchbezorgen.NU is een verademing.

Eindelijk eens een site waar er vanuit de besteller word gedacht. Geen onnodige buttons, vragen, pop-up, pincodes etc. etc.
Nee, Lunchbezorgen.NU heeft het bestellen van de lunch in Amsterdam weer aantrekkelijk gemaakt.

Lunch tip
Neem uw verse jus d'orange eens onder de armen met een heerlijk vers bezorgd broodje en neem een kijkje in wijken als De Pijp, De Jordaan, Stadionbuurt of pak lekker een bankje aan het mooie water van het IJ. Pak even een half uurtje rust in Amsterdam en geniet.

Vul uw postcode in


Route


Wij leveren ook in

 • Zaandam
 • Schiphol
 • Purmerend
 • Amstelveen
 • Diemen
 • Hoofddorp
 • Uithoorn
 • Weesp
 • Koog aan de Zaan
 • Oostzaan
 • Duivendrecht

Nieuws uit de branche

Werknemers niet tevreden over lunch

De huidige kantoorlunch is alles behalve naar tevredenheid van werknemers. Uit onderzoek van de Buurtboer onder 350 niet-Buurtboer-klanten blijkt dat 69 procent van de werknemers met gezondere producten wil lunchen. 60 procent geeft aan met lekkerdere producten te willen lunchen en 55 procent geeft aan duurzamere en milieubewustere producten te willen gebruiken tijdens de lunch, zo meldt Managersonline.

Werknemers blijken niet tevreden met hun huidige lunch. Ze geven hun lunch gemiddeld een 6,3. Meer dan de helft van de werknemers luncht samen met collega’s op kantoor. Ook koopt meer dan de helft de lunch zelf. 33 procent gaat zelf naar de supermarkt en 18 procent koopt via online supermarktketens. Bij ruim een kwart verzorgt een externe cateringpartij de lunch. 52 procent zou graag meer variatie in producten zien en 61 procent geeft aan ontspanning belangrijk te vinden tijdens de lunch.

Caroline van der Lande, oprichter van de Buurtboer: “Er wordt steeds meer waarde gehecht aan de herkomst en kwaliteit van producten. Deze trend signaleren wij nu ook steeds meer bij bedrijven. De uitkomst van dit onderzoek is een mooie bevestiging.”