Lunch Bestellen Den Haag

Een lunch bestellen in de mooie stad achter de duinen Den Haag.

Wij bezorgen de lunch ook in deze zeer unieke stad. Den Haag is een unieke stad en ligt op een steenworpafstand van de Nederlandse kustlijn. Het enige wat er nog tussen zit zijn de plaatsen Scheveningen en Kijkduin, maar deze plaatsen lopen naadloos over in Den Haag.

Dat we een lunch bezorgen in Den Haag mag duidelijk zijn.
Sterker nog, onze bezorgers rijden met alle liefde die kant op.

Wat wil je nog meer als je in zo'n mooie stad de broodjes mag bezorgen en tegelijkertijd een frisse neus op kan halen van de zeewind die over Den Haag briest.

Wat we vaak zien in Den Haag is dat heel veel bewoners een lunch laten bezorgen en vervolgens de hond aanlijnen of de fiets pakken.
Vervolgens doen zij het Westbroekpark of Zuiderpark aan en genieten aldaar van een heerlijke lunch in de frisse natuur.

Doe ons echter een plezier.
Mocht u zelf ook in de verleiding komen in het park een lunch te gaan nuttigen. Gooi onze verpakking dan niet ergens in de bosjes, maar ruim het netjes op een gooi de verpakking van de broodjes netjes in een prullenbak.

Lunch tip
Kijk op de menukaart eens naar de WeekTOPPER van Lunchbezorgen.NU. Dit is een voor die week speciaal geprijsd broodje vaak met een iets ander karakter en een extra smaakbeleving.

Vul uw postcode in


Route


Wij leveren ook in

  • Wateringen
  • Voorburg
  • Rijswijk
  • Kwintsheul
  • Monster
  • Nootdorp
  • Poeldijk
  • Scheveningen
  • Kijkduin

Nieuws uit de branche

Werknemers niet tevreden over lunch

De huidige kantoorlunch is alles behalve naar tevredenheid van werknemers. Uit onderzoek van de Buurtboer onder 350 niet-Buurtboer-klanten blijkt dat 69 procent van de werknemers met gezondere producten wil lunchen. 60 procent geeft aan met lekkerdere producten te willen lunchen en 55 procent geeft aan duurzamere en milieubewustere producten te willen gebruiken tijdens de lunch, zo meldt Managersonline.

Werknemers blijken niet tevreden met hun huidige lunch. Ze geven hun lunch gemiddeld een 6,3. Meer dan de helft van de werknemers luncht samen met collega’s op kantoor. Ook koopt meer dan de helft de lunch zelf. 33 procent gaat zelf naar de supermarkt en 18 procent koopt via online supermarktketens. Bij ruim een kwart verzorgt een externe cateringpartij de lunch. 52 procent zou graag meer variatie in producten zien en 61 procent geeft aan ontspanning belangrijk te vinden tijdens de lunch.

Caroline van der Lande, oprichter van de Buurtboer: “Er wordt steeds meer waarde gehecht aan de herkomst en kwaliteit van producten. Deze trend signaleren wij nu ook steeds meer bij bedrijven. De uitkomst van dit onderzoek is een mooie bevestiging.”