Lunch Bestellen Utrecht

Bestellen studenten nu ook een Lunch in Utrecht?

Studenten zijn de lunch van de toekomst in Utrecht. Naast de universiteit van Utrecht kent Utrecht nog 2 grote universiteiten welke zijn gehuisvest in hartje Nederland. Utrecht mag dan ook met klem een universiteitenstad worden genoemd. En ja, ook studenten bestellen broodjes

Sterker nog, heel veel studenten werken in hun vrije tijd als bezorger of als medewerker in een lunchroon, bakkerij of zijn werkzaam in de catering.
Het bestellen van de broodjes is dus niet alleen een stuk gemak voor de studenten, maar tevens een inkomstenbron voor hen in de horeca.

Studenten laten de broodjes echter op andere tijden bezorgen in Utrecht dan de gemiddelde zakelijke relatie. Logisch, gezien het leefritme dat het bezorgen van de lunch in Utrecht daardoor vaak op een ander tijdstip plaats vindt. Het maakt Lunchbezorgen.NU niet uit hoe laat ze de broodjes moet bezorgen.

Ook andere studentensteden als Leiden, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven kennen een groot aantal studenten die later op de dag gebruik maken van onze aanbod. Het maakt niet uit, wij leveren graag en als het gewenst is zelfs 7 dagen per week.

Lunch tip
Mocht je de broodjes voor de lunch niet zelf mee willen nemen, maar laten bezorgen. Zorg dan voor een kleed, wat bestek, een muziekje en ga lekker genieten in een van de vele parken die Utrecht telt.

Vul uw postcode in


Route


Wij leveren ook in

 • Nieuwegein
 • Bilthoven
 • Houten
 • Vianen
 • Montfoort
 • Woerden
 • Vleuten
 • Harmelen
 • Groenekan
 • Wijk bij Duurstede
 • Driebergen

Nieuws uit de branche:

Werknemers niet tevreden over lunch

De huidige kantoorlunch is alles behalve naar tevredenheid van werknemers. Uit onderzoek van de Buurtboer onder 350 niet-Buurtboer-klanten blijkt dat 69 procent van de werknemers met gezondere producten wil lunchen. 60 procent geeft aan met lekkerdere producten te willen lunchen en 55 procent geeft aan duurzamere en milieubewustere producten te willen gebruiken tijdens de lunch, zo meldt Managersonline.

Werknemers blijken niet tevreden met hun huidige lunch. Ze geven hun lunch gemiddeld een 6,3. Meer dan de helft van de werknemers luncht samen met collega’s op kantoor. Ook koopt meer dan de helft de lunch zelf. 33 procent gaat zelf naar de supermarkt en 18 procent koopt via online supermarktketens. Bij ruim een kwart verzorgt een externe cateringpartij de lunch. 52 procent zou graag meer variatie in producten zien en 61 procent geeft aan ontspanning belangrijk te vinden tijdens de lunch.

Caroline van der Lande, oprichter van de Buurtboer: “Er wordt steeds meer waarde gehecht aan de herkomst en kwaliteit van producten. Deze trend signaleren wij nu ook steeds meer bij bedrijven. De uitkomst van dit onderzoek is een mooie bevestiging.”