Lunch Bezorgen Den Haag

Laat tijdens de Koninginnenach uw broodjes bezorgen in Den Haag.

Lekkere broodjes bestellen gaat ook door tijdens de jaarlijkse  Nach in Den Haag.

In Den Haag is de Koninginnenach een begrip geworden wat al sinds 1989 bestaat. Veel live optredens en inmiddels tot een echt officieel openlucht-muziekfestival benoemt. Voor de Hagenezen is het een niet weg te denken avond welke nergens in Nederland zo word gevierd.

Steden als Rotterdam, Haarlem, IJmuiden, Zandvoort, Kerkrade en Tilburg doen heel erg hun best, maar het komt nergens zo goed van de grond.

Gelukkig knort de maag overal door en zien we op dit soort dagen een toename is van het bestellen van een lunch. We bezorgen de lunch dan ook op later tijdstippen, mits deze maar op tijd zijn doorgegeven.

Ook de ochtendploeg welke jaarlijks de stad weer schoon moet maken laat met grote regelmaat de broodjes bezorgen om die dag met veel energie de stad schoon te kunnen maken.

Lunch tip
Hou op Koninginnenach een paar euro over in je zak.
Wat is er  tenslotte lekkerder dan even lekker te genieten van een vers gemaakt broodje in een van de vele Lunchrooms in de stad Den Haag?

Vul uw postcode in


Route


Wij leveren ook in

  • Wateringen
  • Voorburg
  • Rijswijk
  • Kwintsheul
  • Monster
  • Nootdorp
  • Poeldijk
  • Scheveningen
  • Kijkduin

Nieuws uit de branche

Werknemers niet tevreden over lunch

De huidige kantoorlunch is alles behalve naar tevredenheid van werknemers. Uit onderzoek van de Buurtboer onder 350 niet-Buurtboer-klanten blijkt dat 69 procent van de werknemers met gezondere producten wil lunchen. 60 procent geeft aan met lekkerdere producten te willen lunchen en 55 procent geeft aan duurzamere en milieubewustere producten te willen gebruiken tijdens de lunch, zo meldt Managersonline.

Werknemers blijken niet tevreden met hun huidige lunch. Ze geven hun lunch gemiddeld een 6,3. Meer dan de helft van de werknemers luncht samen met collega’s op kantoor. Ook koopt meer dan de helft de lunch zelf. 33 procent gaat zelf naar de supermarkt en 18 procent koopt via online supermarktketens. Bij ruim een kwart verzorgt een externe cateringpartij de lunch. 52 procent zou graag meer variatie in producten zien en 61 procent geeft aan ontspanning belangrijk te vinden tijdens de lunch.

Caroline van der Lande, oprichter van de Buurtboer: “Er wordt steeds meer waarde gehecht aan de herkomst en kwaliteit van producten. Deze trend signaleren wij nu ook steeds meer bij bedrijven. De uitkomst van dit onderzoek is een mooie bevestiging.”